Schandeloseweg Velden

De Reali en Schadeloseweg Velden foto woonzorgcomplex

Schandeloseweg / Pastoor Ellerstraat Velden

Kleinschalige woonzorgvoorziening

Onlangs heeft De Reali een bouwkavel gekocht van de Gemeente Venlo aan de Schandeloseweg / Pastoor Ellerstraat in Velden. Op dit perceel van 3461 m2 gaan we een woonzorgvoorziening bouwen in samenwerking met Proteion.

De plannen voor de bouw van de woonzorgvoorziening zijn via de dorpsraad van Velden aan de gemeenschap gepresenteerd. De plannen zijn met veel enthousiasme ontvangen. Momenteel loopt de vergunningaanvraag bij de gemeente. Het gebouw zal ontworpen worden volgens het Cradle to Cradle principe.

Naar verwachting kan er in de zomer van 2023 gestart worden met de bouw. De Reali gaat de samenwerking aan met aannemingsbedrijf Van der Velden uit Tegelen. Dit bedrijf maakt voor ons de ruwbouw. Uiteraard zal het gebouw voldoen aan de BENG normen. 

De zorgondernemers

De woonzorgvoorziening zal net als bij onze andere projecten ingevuld worden door zorgondernemers van Proteion. Leon Janssen en Ellen Wilbers, de ondernemers die ook de Klosterhoaf in Arcen beheren, zullen ook het beheer over de nog te ontwikkelen woonzorgvoorziening in Velden op zich gaan nemen.

Het woonzorgcomplex

Het complex zal gaan bestaan uit 25 eenpersoonskamers en 4 echtparenkamers. Alle kamers zullen worden voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

De bewoners kunnen elkaar ontmoeten in de twee gezellige woonkamers. Het hele gebouw is toegankelijk met een rolstoel en alle verblijfsruimtes zijn voorzien van airco. De centrale keuken is voorzien van professionele apparatuur.

De Reali vindt duurzaamheid van groot belang. Daarom wordt het dak voorzien van 144 zonnepanelen. De vloerverwarming en het warme tapwater worden geregeld met een warmtepomp. De buitenzijde van het gebouw wordt bekleed met duurzaam hout. Aan de zuidkant wordt warmtewerend glas geplaatst.

De Reali en Schadeloseweg Velden impressie woonzorgcomplex
De Reali en Schadeloseweg Velden plattegrond woonzorgcomplex

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u in contact komen om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bereik ons rechtstreeks met onderstaande contactgegevens. Wij staan u graag te woord.

De Reali B.V.
Pannenberg 18, 5951 DM Belfeld
06 50 51 04 15  •  administratie@dereali.nl